Velg en side

Teknologien er i stadig endring. Stadig blir den en mer og mer integrert del av våre liv, både privat og på jobb. Dette gjelder også for gaming industrien.

Den, som alle andre industrier, blir hele tiden forbedret og videreutviklet. Dette gjør at vi som forbrukere får et mye bedre tilbud og får en helt annen tilnærming til hvordan vi spiller.

Bedre tilgjengelighet

Slik byr det på mer spennende opplevelser for alle gaming-interesserte. Samtidig blir også spillene mye mer tilgjengelig for oss. Både online, på mobil og nettbrett. Slik kan man spille nesten hvor som helst og når som helst.

Ta med deg de beste mobile casino i Norge, favorittene Candy Crush Saga og Pokémon Go, bilspill, fotballspill eller andre favorittspill hvor enn du ferdes.

Dette er mye takket være kunstig intelligens. Kort fortalt er dette programvarer laget for å gi mest mulig intelligent respons på egenhånd. Dette baseres på at programmet både samler og analyserer informasjon, samtidig som det innlæres.

På denne måten kan datamaskinen eller den enkelt programvaren selv gi korrekt svar og på mange områder også finne løsninger fortere enn en menneskelig hjerne. Men hvordan har alt dette påvirket online gaming?

Mindre juks

For det første minimerer det sjansene for juks og svindel. Spillet blir på denne måten mye mer rettferdig for alle spillerne.

Kunstig intelligens har gjort det mulig å luke ut spillerne som spiller et urettferdig spill. Programvaren er i stand til å kjenne igjen uønsket spilleatferd og dermed sette inn tiltak som begrenser denne spillerens muligheter.

Juks…

Enklere å løse problemer

For det andre har det blitt mye enklere for spillere å få hjelp dersom de skulle støte på problemer underveis i spillingen eller kun har behov for å få besvart enkle spørsmål

De fleste nettsider som tilbyr kundeservice har en chatbot på nettsiden. Slik kan du faktisk chatte med en robot, eller programvaren som er bygget opp med kunstig intelligens. Dette gjør det enklere for deg som spiller å hele tiden få hjelp til det du trenger.

Få motstand for ditt nivå

For det tredje kan du få like god motstand som du kunne fått mot et menneske ved online gaming. Med hjelp fra kunstig intelligens kan du spille mot datamaskiner uten at dine venner må være online for at du skal kunne spille.

Ved for eksempel sjakk har kunstig intelligens blitt såpass godt utbygd at til og med de store mesterne får trøbbel med å vinne. Her er det også muligheter for at den vanlige mannen i gata kan prøve seg, men man må belage seg på en god utfordring.

Gode fremtidsutsikter for kunstig intelligens

Uten at man kanskje tenker mye over det, er det egentlig nokså mange online spill som bruker kunstig intelligens for å gjøre spillopplevelsen enda bedre for oss spillere. Og fremtiden ser heldigvis også lys ut på dette området.

Hva vi kan vente oss i fremtiden blir spennende å se. Alt tilsier at kunstig intelligens vil ta spillopplevelsene til nye høyder i tiden som kommer.

Det er bare å glede seg til alt som venter, både med kunstig intelligens og andre teknologiske nyvinninger.