Velg en side

Konferansen WeAreCOBOTS er for alle som er interessert i de nyeste trendene innenfor automatisering, og konferansen tilbyr ekspertsamtaler, messer og demonstrasjoner av en rekke produktnyheter. Verten for konferansen er den verdensledende cobotprodusenten Universal Robots. Velkommen neste uke, den 16-18. juni 2020 – det er gratis!

Når den tradisjonelle konferansevirksomheten i Europa stenger, baner danske Universal Robots vei med WeAreCOBOTS, verdens største virtuelle messe om kollaborativ automatisering.

WeAreCOBOTS appellerer til alle bransjer og bedriftsstørrelser i hele Europa. I løpet av 3 dager, 16-18 juni kl 10-16, er konferansedeltakerne velkommen til å besøke over 30 stands, høre på og delta i inspirerende samtaler med ledende coboteksperter og lære seg mer om de mange fordelene med samarbeidene roboter.

I april holdt Universal Robots en lignende virtuell konferanse i Tyskland, den første av sitt slag. Nå tar man med seg erfaringene derfra, men skalerer opp betydelig. WeAreCOBOTS konferansen er tilgjengelig i hele Europa på engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk parallelt, med mer enn 30 virtuelle stands og femti forelesninger av en rekke robotikkeksperter.

– WeAreCOBOTS er en fantastisk mulighet til å få lære mer om de nyeste automatiseringstrendene, potensialet i sin egen bransje og i sin egen bedrift. Ikke minst kan man lære seg hvordan automatisering kan bidra til de utfordringene mange bedrifter opplever nå, sier Jürgen von Hollen, Direktør på Universal Robots.

Fullspekket program i tre dager – dette inneholder WeAreCOBOTS

  • 50 online-forelesninger med ledende roboteksperter og emner som «de nyeste trendene i automatisering», «mulighetene med UR+» (Universal Robot sitt omfattende nettverk med sertifiserte applikasjoner og produkter utviklet av bransjeledende bedrifter) og «sånn får du mest ut av din UR-cobot fra Universal Robots Academy».
  • Live demonstrasjoner av innovative cobotapplikasjoner, eksempelvis innenfor pakketering og palletering, sliping og polering, maskinbetjening og skuring. Alt er tilgjengelig på engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
  • Mer enn 30 virtuelle stands der deltagere kan snakke direkte med UR-eksperter og UR+ partnere. Husk på å spørre om hva UR-coboter kan gjøre for din bedrift!
  • Mulighet til å være med i live-demonstrasjoner av UR-coboter og applikasjoner

 Høres dette spennende ut? Registrer deg her. Det er gratis å delta!