Velg en side

Livet vårt er mye enklere nå enn det var for bare 30 år siden. Vi har en helt annen teknologi – en som hjelper oss å leve på en enklere måte. Kunstig intelligens gjør det mulig å få en helt ny oversikt over hverdagen. Både mobilen og nettbrettet er vanlige enheter å bruke dette på, ofte gjennom Apples Siri eller Googles Alexa. Det er tryggere å kommunisere med Siri i bilen for å ringe en venn eller skifte sang på anlegget, enn å måtte begynne å se, tenke og trykke på telefonen selv.

I hverdagen

Du kan enkelt dra hjemmefra og vite at du får hjelp med omtrent alt du kunne tenke deg. Alexa, Philips Hue, Samsung SmartThings, Neato robotstøvsuger, Ring ringeklokke, Google Nest røykvarsler og Android-telefonen er alltid på vakt. Lysene slår seg av gjennom en enkel beskjed, alarmen skrur seg på, vannlekkasjer overvåkes og støvsugeren starter av seg selv. Dette frigjør tid til å effektivisere husarbeidet, men enda viktigere enn det er at man kan føle seg trygg. Gjennom disse funksjonene kan man være sikker på at boligen blir fulgt med på og er så sikker som mulig. I tillegg er det de trivielle detaljene, som å starte Nespressomaskinen om morgenen slik at kaffen står klar når du er ferdig på badet.

Ekstra beskyttelse

Kunstig intelligens er både spennende og nyttig. Det å ha denne muligheten i hverdagen, og å kunne følge med når du ikke er hjemme, gir en god følelse. Likevel er ikke mobilen og nettbrettet inkludert i denne beskyttelsen; de trenger noe til å bevare dem på utsiden, for å unngå riper, sprekker eller andre skader. På Skalhuset finner du en rekke ulike tilbehør som beskytter og pynter dine enheter, med både deksler, etuier og skjermbeskyttelse til dine skjermer. Dette er viktig for å bevare dine produkter så lenge som mulig, og er godt for både lommeboken og miljøet.